food truck huren

foodtruck bestellen

Je hebt een feest en wil gezellig mee genieten. Besteed je catering uit aan een foodtruck aan huis

food truck pulled pork

Jij hebt waarschijnlijk ook al kunnen genieten van een heerlijke menu van een foodtruck. Ook hamburgeronwheels.be kan je inzetten voor je feest. Ze komen met hun foodtruck aan huis voor jullie feest.

BAKMOBIEL.BE: Home

Filip en Hilde begonnen op de kerstmarkt van Sint-Niklaas enkele jaren geleden op vraag van enkele vrienden. SPITBURGERS die je voordien alleen kon eten op de Gentse en Lokerse feesten nu ook op de kerstmarkt in Sint-Niklaas was een schot in de roos.

Foodies on Tour | FINE STREET FOOD

Op zoek naar een originele en lekkere manier om een feestje of werkevenement in te kleden? Met onze food truck verwennen we met plezier jouw bezoekers, klanten of gasten.

Foodtruck huren op uw feest, festival, bruiloft en

Wilt u een leuke foodtruck huren of een kraam met lekker eten op uw feest inhuren? Wij bieden de nieuwste foodtrucks en een selectie van de klassiekers, zoals een frietkraam, pizzakar, poffertjeskraam en nog veel meer. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Foodtruck Verhuur

Jouw feestje, onze spullen. EEN WAGENTJE VOL MET JE EIGEN MAGIE Altijd al een keer op een festival willen staan met je eigen product? Dat kán, met onze fantastische foodtruck! Deze vintage truck is uitgerust met een spiksplinternieuwe, professionele keu